NORDJYSKE STRYGERE I ABILDGÅRD KIRKE (3/9-2006)

MOZART PIANO CONCERTO NO 21 C-MAJOR

JOSEPH HAYDN: SINFONIA I D-DUR

KATRINE GISLINGE

KATRINE GISLINGE

PIANIST

Katrine Gislinge har spillet både solo- og kammermusikkoncerter over det meste af Europa og USA.

Igennem de sidste tre årtier har Katrine Gislinge etableret  sig som én af Skandinaviens førende og mest markante pianister, og med sin formidable udtryksvilje og exceptionelle indlevelse i musikken placerer hun sig, som én af de absolut mest markante og interessante kunstnere i Danmark.

Katrine Gislinge har samarbejdet med musikere og dirigenter som, Gustavo Dudamel, Gidon Kremer, Augustin Dumais, Jin Wang , Kurt Sanderling, Andreas Brantelied med flere, og spillet på festivaler som, Lockenhaus, Bergen, Trondheim, Cervantino, London, radio France Montpellier, samt i koncertsale som Carnegie Hall, Concertgebouw mm.

Katrine Gislinge har et omfattende virke som kammermusiker både på kammermusikfestivaler og som fast medlem af ”Den Danske Klavertrio”, der fra starten af deres samarbejde har høstet stor anerkendelse.

RUSSEL HARRIS

RUSSEL HARRIS

DIRIGENT

Harris N. Russel har dirigeret et utal af symfoniorkestre rundt om i verden, inklusive BBC Symphony Orchestra og NDR Orchestra Hannover.

Han fik sit store gennembrud i 1991 i Tyskland, hvor han blev engageret til en ny opsætning af ”Cosi fan tutte” på det tyske nationalteater i Weimar og var så overbevisende, at han omgående blev ansat som førstedirigent.

I 1995 blev han musikdirektør og chefdirigent for det ligeledes tyske Gera Philharmonic Orchestra og Altenburg-Gera Teater.