NYTÅRSKONCERT PÅ KAPPELBORG 2024

LØRDAG 20. JANUAR 2024 | 16.00 | KULTURHUS KAPPELBORG | ENTRÉ: 309 kr – KØB BILLET |

Nytårskoncert banner

Nu kan du igen begynde at glæde dig til Kappelborgs Nytårskoncert, som vender tilbage i januar 2024. Med solister som Maria Lucia og Mads Toghøj byder vi det nye år velkomment. Årets vært Jens Chr. Wandt fører os elegant gennem koncerten og dirigent Vagn-Egon Jørgensen og Det Jydske Underholdningsorkester styrer slagets gang akkompagneret igen i år af Klitkoret.

 

SOLISTER:

MARIA LUCIA

Sanger og skuespiller Maria Lucia modtog i 2006 Reumerts Talentpris for sine roller i ‘Beauty and the Beast’ og ‘West Side Story’ og i 2011 Reumertprisen som Årets Sanger for sin præstation i musicalen ‘Wicked’. Derudover modtog hun i 2015 Teaterpokalen, som den første musicalsangerinde i Danmark.

Maria Lucia har lagt stemme til mange tegnefilm og titelsange, men er nok mest kendt for stemmen, hun lægger til Elsa i Disneys succestegnefilm Frost (Frozen). I 2020 optrådte hun ved Oscar-showet i L.A., da sangen ‘Into the Unknown’ var nomineret til en pris.

Maria Lucia rejst land og rige rundt som solist ved mange koncerter, blandt andet da DR Underholdningsorkestret og DR Vokalensemblet med stor succes afholdt en række koncerter, hvor kendte Disney-klassikere blev fremført.

 

MADS TOGHØJ

Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen og har spillet musik siden 1997, så det er foreløbigt blevet til godt og vel 25 år på landevejen. Han har udgivet fem albums. Nostalgi (1999) Covers og enkelte egne sange, Alley of Faith (2012), som blev indspillet i Nashville med blandt andet nogle af Elvis Presleys gamle garvede musikere og korsangere. Derefter kom de to danske albums Rødder (2017) og Kig op (2020). I 2022 udgav Mads endnu et album på engelsk nemlig ”Speed it down”, hvor man blandt andet kunne finde to duetter med Tamra Rosanes og Julie Berthelsen.

Repertoiret består hovedsageligt af sangene fra Mads Toghøjs fire albums med egne sange, Alley of faith, Rødder og Kig op, og det spritnye album ”Speed it down”. Mads har en stor forkærlighed for den amerikanske rock, blues, folk og country musikken, særligt fra 50´erne, 60`erne og 70`erne.

 

VINDER AF KAPPELBORG SKAGEN TALENTPRIS – LOUISE ENGESETH

Louise Engeseth er 22 år gammel og kommer fra Volda i Norge. Sopranen har taget sin bachelor hos Hilde Haraldsen Sveen på Griegakademiet i Bergen, og i efteråret er hun startet på en master i at udføre klassisk sang på Norges Musikkonservatorium i Oslo hos Ann-Helen Moen.

I sommeren 2022 deltog Engeseth i Skagen International masterclass, hvor hun for første gang mødte Susanne Eken og Anne Margrethe Dahl. Hun brillierede med sit talent og er inviteret til Nytårskoncerten 2024 som vinder af Kappelborg Skagen Talentpris 2024, som uddeles hvert år efter Skagen International Masterclass til en deltager, som har skilt sig særligt ud ved sit talent. Vi glæder os til at præsentere den lysende stjerne for jer!

 

JENS-CHRISTIAN WANDT

Operasanger, konferencier og kulturpersonlighed Jens-Christian Wandt vender tilbage til Nytårskoncerten i 2024 både som konferencier, men også som tenor. Som arrangør af Verdensballetten og den traditionsrige Julekoncert i Skagen har han for længst gjort sig bemærket på kulturscenen i Skagen, og vi glæder os til endnu engang at byde det nye år velkommen akkompagneret af Wandt.

 

KONCERTPROGRAM

Det Jydske UnderholdningsOrkester under dirigenten Vagn-Egon Jørgensen vil som altid – med Nordjyske Strygere og Klitkoret – markere nytåret med både Champagnegalop og Radetzky March.

Derudover kan du glæde dig til en koncert spækket med hits, når Maria Lucia synger for på Judy Garlands ”Cheek to Cheek” og Mads Toghøj fyrer op for gode gamle Elvis’ nyklassikere! Årets operasolist kommer igen fra Norge og er sopranen Louise Engeseth. Hun vil synge Musetta´s Waltz fra La Bohème og Meine Lippen sie küssen so heis af Franz Lehár.

 

Glæd jer til en formidabel koncert i umanerligt godt selskab!

 

GODT AT VIDE

Dørene åbner kl. 15.30
Varighed: 75 minutter
Pladser: Nummererede